Tuesday, December 30, 2008

Predictii 2009

Pentru ca e trendy flendy sa faci predictii in globul de sticla LCD al calculatorului sa incercam si noi cateva ( bineinteles nu cred in ele dar e bine sa te dai vizionar):

1. Romania va fi o insula de prosperitate si bogatie. Noua guvernare va face minuni si toti se vor napusti sa investeasca in superab tara necorupta.
2. SUA isi va diminua influenta si Rusia va creste datorita bugetului ei superechilibrat datorat pretului astronomic la commodities, acest high tech rusesc. Chiar Rusia va cumpara McDonalds si il va redenumi McMatrioska.
3. Romanii isi vor putea cumpara cu un depozit mediu bancar un apartament central in Bucuresti de unde vor putea admira Casa Poporului facuta de developerul neamului Mr. Ceau. Si cum sunt 18 milioane de depozite in Romania a 17 milioane de persoane fizice rezulta ca vor mai ramane case destule goale pe langa Casa Poporului. Ba chiar te vor ruga sa le cumperi.
4. Bancile din Romania vor fi extrem de lichide si stabile. Aici bineinteles va depinde de specificul bancii : de Cismigiu , de Herastrau, de terasa de bere sau doar langa o statuie a unui erou uitat.


Va doresc un An Nou cu impliniri marete si un euro de 3 lei :).

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home